-


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Siljan päiväkirja

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Siljan päiväkirja lähetetty Ma Marras 09, 2015 2:01 pm

Ceciljezd "Silja" 
trakehner, tamma - VaB, 130cm
Omistaja: Rita

Näytä käyttäjän tiedot http://vthaave.weebly.com/

2 9.11.2015 Tamman saapuminen lähetetty Ma Marras 09, 2015 5:02 pm

Rita Luoti

Rita Luoti
Moderaattori
Moderaattori
Oli sumuinen aamu, kun matkasin Kasperin kanssa tallille. Kello oli vielä aika vähän, mutta tänään uusi tammani saapui tallille, joten oli oltava aikaiseen liikkeellä. Kiskaisin yksäripuolen suuren oven auki ja napsautin ovenpielestä valot talliin. Suuntasin rehuhuoneeseen ja huikkasin Kasperille, että laittaisi aamuheinät. Kiikutin ruoat muutamalle yksityispuolen hevoselle. Tallin ovi kolahti ja sisään asteli väsyneen näköinen Karo. Pian kuitenkin Karo lähti hoitamaan tuntipuolen hevoset. Kun hevoset oli hoidettu lähdimme kiinnittämään trailleria auton perään. Kello läheni puoltapäivää ja oli aika lähteä hakemaan tallin uutta asukkia. Paikalle päästyä pihassa odottelikin hyörivä tamma. Lastasimme tamman trailleriin ja lähdimme pian jo ajamaan kohti Haavetta. Tallille päästyä otimme isohkon neidin ulos ja veimme sen omaan tarhaan. Hetken hirnumisen ja pyörimisen jälkeen Silja päätti rauhoittua ja mennä mutustelemaan heinää. Kiikuttelin neidin tavaroita yksäritalliin ja järjestin tavarat paikoilleen. Tamman tuonti onnistui hyvin, ja toivottavasti jatkossakin Siljan kanssa sujuisi kaikki hyvin. -Rita

Näytä käyttäjän tiedot

3 31.12.2015 Uuden vuoden maasto lähetetty To Joulu 31, 2015 3:19 pm

Rita Luoti

Rita Luoti
Moderaattori
Moderaattori
Pikku pakkanen nipisteli naamaani kun astuin tallista ulos. Lähdimme tänään koko poppoo maastoon. Tallustelin Siljan tarhalle, jossa tamma nautti tyytyväisesti päiväheinistään. Aurinkokin paistoi matalalta tallin takaa. Mukaan maastoon lähti Karo omalla suomenhevos ruuna Reimullaan, Ninan ratsuna toimi kookas oldenburg ruuna Pätkä ja poppootamme täydensi yllätykseksi Kasper Hessun kanssa. Tämä oli jo todellinen ihme, että sain suostuteltua Kasperin ratsaille.
Tallissa kurvasin Siljan karsinaan, johon päästin tamman vapaaksi. Kipaisin muutaman harjan ja aloin puunaamaan neitiäni. Sain aika reippaasti laitettua hevoseni kuntoon, jonka jälkeen meni auttamaan Kasperia Hessun kanssa.
Kun kaikki hepat oli satuloitu, suuntasimme pihaan nousemaan ratsaille. Lähdimme Siljan kanssa johtamaan joukkoa. Lähdimme kävelemään pellon yli metsään poluille. Kuljimme metsässä polkua pitkin läheiselle pienelle tielle, jossa ravailimme pienen pätkän. Kävimme aika kaukana tietä pitkin, josta käännyimme toiselle metsäpolulle, jota pitkin pääsimme järven rantaan. Rantaa pitkin kulki hyvää reittiä, mitä päätimme seurata. Reitti toi yllätykseksi uittorantaan. Uittorannasta suunta oli kohti tallia. Ihmeen hyvin Kasper pysyi perässämme Hessun kanssa. Tallin pihalla annoin Siljalle kovat kehut hienosta käytöksestä. Maasto oli kuitenkin melko rauhallinen, koska Kasper ei hirveästi ole laukkaillut.
Tallissa purimme hevoset pois ja laitoimme ne fleeceloimien alle. Annoimme jokaiselle myös päiväruoat karsinaan ja jätimme hevoset sisälle . Maasto onnistui erittäin hyvin kaikkien osalta.-Rita

Näytä käyttäjän tiedot

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa