-


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Hoitajahaku 2016

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Hoitajahaku 2016 lähetetty La Tammi 02, 2016 10:56 pm

Hoitajahaku 2016
Lähes jokaiselle Haaveen ratsastuskoulun tuntihevoselle ja -ponille haetaan se oma rapsuttelija. Hoitohevosta talliltamme voi siis kysellä tässä topassa ja toivommekin panostettuja hoitohevoshakemuksia. Hoitajiksi hyväksymme niin aloittelijoita, kuin kokeneitakin konkareita ja olemme aina valmiina auttamaan hevosten hoitoa koskevissa asioissa. Oma hoitohevonen on loistava mahdollisuus harjoitella vastuun ottamista hevosesta.

Hoitajien tehtäviä: 

- Avustaminen tunneilla
- Hoitohevosen yleisestä kunnosta huolehtiminen tallin henkilökunnan kanssa
- Tallitöissä avustaminen
- Hoitohevosen liikuttaminen silloin tällöin realistisissa rajoissa

Hoitajaa hakevat seuraavat hevoset: 


dwb-r Lippu 
Lippu on luonteeltaan melkoinen sählä, mutta pohjimmiltaan se on todella kiltti ja hauska kaveri. Lippu on todella osaava ratsu ja se sopisikin loistavasti hieman tavoitteellisemmalle hoitajalle. 
dwb-t Lissu
Lissu on tallin osaavin ratsu ja voisikin ajatella, että se on liian hieno ratsastuskouluun. Lissun kilpaura kuitenkin katkesi sen loukattua jalkansa. Lissu sopii pieniapuiselle hoitajalle, joka ymmärtää herkän tamman ajatusmaailmaa. Lissulla ei voi enään paljonkaan hypätä, joten koulupainotteinen hoitaja plussaa. 
lv-t Rosa 
Rosa on uskomattoman kiltti ja rauhallinen tamma. Ravurintaustan vuoksi Rosa ei ole kovinkaan osaava ratsu, mutta se tuntuu oppivan nopeasti. Rosa sopii kenelle vain, mutta hoitajan tulisi olla rauhallinen mutta määrätietoinen, sillä Rosa ei millään osaa kaikkea heti. 
fwb-t Rena
Rena on luonteeltaan todella kipakka ja se vaatiikin kokeneemman hoitajan. Luonteeltaan hieman hankalahko tamma on kuitenkin todella osaava ja se onkin omalla tavallaan loistava opetusmestari. 
til-r Soda
Soda on äkäisen ja haastavan ulkokuoren osaava todella taitava tilastoruuna. Soda ei todellakaan ole kaikkien lemppari, mutta kovan ulkokuoren murtuessa siitä tulee todellinen halinalle. 
old-r Pätkä
Pätkäksi kutsuttu suurikokoinen ruuna on todella hellyydenkipeä ja kiltti tapaus, jota pystyy käsittelemään kuka vain. Ratsuna Pätkä on yksi tallin osaavimpia, mutta se on myös taitavin luistamaan töistä, joten Pätkä tarvitsee määrätietoisen ratsastajan. 
sh-r Puhti
Puhti on osaava ja varmajalkainen suomenhevosruuna, joka sopii parhaiten hieman kokeneemmille ratsastajille, mutta peruskiltin luonteensa ansiosta voi Puhdilla silloin tällöin kokemattomammatkin ratsastaa. 
sh-r Herkko
Herkko on todellinen hurmuri ja uskomattoman kiltin luonteen omistava suomenhevosruuna, jonka kanssa jokainen tulee varmasti toimeen. Herkko on todella osaava ratsu ja sen kanssa on miellyttävä työskennellä. 
ox-r Timppa
Todella suloinen, mutta hieman arka arabialaisruuna. Timpan kanssa voi touhuta kuka vain rauhallinen ihminen. Osaavahko ratsu ja sopii parhaiten hieman kokeneemmalle rennolle hevosihmiselle, mutta toimii myös aloittelijoilla. 

Hoitajaa hakevat seuraavat ponit:


she-t Viki
Viki on suloinen pieni karvapallo, joka sopii loistavasti kokemattomimpienkin hoitoponiksi. Viki sopii hyvin kuitenkin myös kokeneemmalle hoitajalle, sillä jotta sen saa kulkemaan hyvin, tarvitsee ratsastajalla olla todella hyvät hermot ja paljon päättäväisyyttä.
til-r Otto
Otto on melko orimainen ruuna ja se vaatiikin käsittelijäkseen hieman kokeneemman henkilön. Otto on orimaisuudestaan huolimatta kiltti. Ratsuna Otto on vielä hieman kokematon, joten olisi toivottavaa, että hoitaja pystyisi hyvin läpiratsastamaan nuorta ruunaa. 
ox-r Dani
Dani on vasta viisi vuotias ratsunalku, joka kuitenkin käy jo alkeistunneilla, sekä hieman kokeneempien tunneilla. Peruskiltti siro poniruuna, joka tarvitsee hoitajakseen todella rauhallisen tyypin, koska Dani on välillä melko säikky. 
eest-t Lilli 
Lilli on jo hieman vanhempi ponineiti, jolle paras mahdollinen hoitaja olisi varmasti joku hieman kokemattomampi, sillä Lilli on täydellinen opetusmestari ja se omistaa todella rauhallisen luonteen. 
ic-r Hessu
Hessu on todella rauhallinen kaveri, joka on parhaimmillaan maastoratsuna. Kentällä Hessu tarvistee selkäänsä määrätietoisen ratsastajan, sillä ruuna osaa olla todellinen laiskottelija. Hoidettavana Hessu on todellinen halinalle, joka yrittää melkein syliin asti tunkea. 
til-t Hilma
Hilma on kaikille sopiva suloinen risteytystamma. Sen isä on knabstrup ja emä newforestinponi. Tämä pilkukas siro tamma on loistava opetusmestari ja se osaa hieman vaativampiakin asioita, joten Hilma sopii loistavasti myös kokeneemmalle. 
nvh-t Disa
Disa on melko jääräpäinen vuonohevostamma. Tamma vaatii todella varman käsittelijän ja kilpaponin luonteen omaava vauhdikas tamma, jonka kanssa pitää muistaa olla kärsivällinen. 
conn-t Twisti
Todella herkkä ja kujeileva , mutta todella kaunis ponitamma, joka vaatii hyvähermoisen ja päättäväisen käsittelijän. Ei sovi kenelle vain, vaan tarvitsee tarpeeksi huomiota. Ei alottelijoiden poni! 
rp-t Sani
Kaunis kimo satuponi kilpahevosen luonteella. Vaatii päättäväisen ja rohkean hoitajan, sekä ratsastajan. Sani on todella energinen ja se yrittää aina parhaansa, mutta ei oikein siedä ratsastajan virheitä, vaan vetää helposti herneen nenään. 

LISÄKSI

vuokraajaa hakee nuori ja suurikokoinen yksityispuolella asusteleva Mezzi. Mezzi on 171cm korkea oldenburginhevosori, joka etsii vuokraajakseen osaavampaa hevosihmistä, jolla olisi jaksamista auttaa Mezzin koulutuksessa. Päävastuu orin kouluttamisesta on tietenkin Karolla ja Ritalla, mutta aika ei riitä kaikkeen, joten kolmas jäsen tiimiin olisi hyvä juttu. Mezzi on todella miellyttävä kouluratsunalku, joka tuntuu oppivan todella nopeasti. 


Kaikille yllä mainituille hevosille voi hakea hoitajaksi tässä alhaalla ja joko minä (Karo) tai Rita hyväksymme sinut sitten hoitajaksi ja infoamme jatkosta! Smile


_________________
Avatar ©️ Nils Lidén
Näytä käyttäjän tiedot http://vthaave.weebly.com/

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa